Topsport Overijssel » Faciliteiten »  Huisvesting
Print dit artikel

Huisvesting

Soms is het noodzakelijk dat je in de buurt van je sport en/of opleiding woont om niet teveel reistijd kwijt te zijn. Het verschilt per sporter wat dan de juiste optie is. Een studentenflat of eigen (huur)appartement kan voor de één goed werken, maar voor de jongere sporter kan juist een gastgezin de perfecte oplossing zijn. Topsport Overijssel kan en wil in alle gevallen haar netwerk aanspreken om voor jou de juiste oplossing te vinden.


Huis van Verhuur
Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in nette kamers, ruime studio’s, flats, appartementen en woningen in Zwolle is Huis van Verhuur de ideale partner voor woningzoekende sporters.

Huis van Verhuur
Assendorperstraat 50
8012 CA Zwolle
Telefoon: 038-4210466
www.huisvanverhuur.nl
info@huisvanverhuur.nl


Landstede Huisvesting

Landstede Huisvesting heeft een flat in Zwolle, waar je als topsporter terecht kunt. In deze flat woon je samen met zestig medebewoners. Je hebt je eigen kamer en met drie personen deel je een douche en toilet. Tijdens schoolweken en in het weekend kun jij als bewoner permanent terecht op je kamer. In schoolvakanties is dit niet mogelijk.

 

Er is sprake van toezicht, ook met het oog op de jongere sporters. Elke avond staat een warme en gezonde drie gangenmaaltijd voor je klaar. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen kamer. De gezamenlijke faciliteiten, zoals de douche, toilet en keuken worden dagelijks door een schoonmaakbedrijf schoongemaakt. De kosten voor een kamer in deze flat is ongeveer €100 per week. Dit is inclusief de kosten voor het schoonmaken en de warme maaltijd.

Landstede Huisvesting
Contactpersoon: Conchita Hugoosgift
Rijnlaan 131
8032 MX Zwolle
Telefoon: (088) 850 8008

www.landstede.nl

 

 Sportcampus de Pelikaan

Sportcampus de Pelikaan ligt centraal tussen de sportaccommodaties op sportpark De Pelikaan, midden in het groen. De Sportcampus beschikt als onafhankelijke sportaanbieder over een ongekend aantal faciliteiten. Direct rondom de campus bevinden zich:

•8 kunstgras tennisbanen,
•3 kunstgras sportvelden (zandingestrooid),
•1 (hockey) waterveld,
•4 voetbalvelden,
•beachsport accommodatie,
•vijver met grasveld,
•bosgebied.


Eten en drinken laat zich bij Sportcampus de Pelikaan het best omschrijven als lekker, verantwoord en verrassend. Alles afgestemd op een actieve gezonde leefstijl, bovendien altijd de beste kwaliteit. Daarnaast beschikt Sportcampus De Pelikaan over 48 slaapplaatsen. Dat maakt De Pelikaan een perfecte plek voor trainingskampen en trainingsweekenden. Tevens kunnen individuele sporters gebruik maken van de Sportcampus als overnachtingsaccommodatie.

 

Tarieven op aanvraag.

 

Sportcampus De Pelikaan
Haersterveerweg 2
8034 PK Zwolle
Telefoon: 06-81088822

www.sportcampusdepelikaan.nl
info@sportcampusdepelikaan.nl

 


Kalender

< januari 2018 >
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Olympisch Netwerk Overijssel


Topsport Overijssel