Arno de Swart

Talentregisseur Ijsselland tel 06 41 40 46 29 - mail klik op foto

Marc de Haan

Marc de Haan

Talentregisseur Twente tel: 06 48 38 34 52 - mail klik op foto

Hendri Markvoort

Public Relations / Marketing tel: 06 13 04 40 58 - mail klik op foto

Eric Lamsma

Projecten tel: 06 15 24 08 58 - mail klik op foto

Martine Benneker

Regionale buurtsportcoach talent herkenning tel: 06 41 55 29 63 mail klik op foto

Wouter Engelbertink

Regionale buurtsportcoach talent herkenning tel: 06 36 16 69 60 mail klik op foto

Michelle Perik

Regionale buurtsportcoach talent herkenning tel: 06 51 89 99 84 mail klik op foto

Leontien Thewissen

Regionale buurtsportcoach talent herkenning tel: 06 41 88 85 30 mail klik op foto

De talentregisseurs

De missie van de talentregisseurs is om een optimale ontwikkelomgeving te creëren binnen Overijssel. Voor jou als talentvolle sporter, je trainer/coach en anderen die jou helpen om te groeien in jouw favoriete sport en daarbuiten. De talentregisseurs brengen partijen bij elkaar, zorgen voor slimme verbindingen en werken aan een doorlopende lijn onderwijs – breedtesport – talentontwikkeling met aandacht voor o.a. coaching, voeding en overige begeleiding (mentaal, fysiek en medisch).

 

Regionale buurtsportcoaches Talent

De talentregisseurs werken nauw samen met de regionale buurtsportcoaches talent om talentvolle bewegers op jonge leeftijd uitdagende vervolgstappen aan te bieden.

De regionale buurtsportcoaches talent adviseren en ondersteunen de gemeenten in Overijssel bij het invoeren en opzetten van motorische testen. Ze bieden ondersteuning aan de lokale (vak)leerkrachten bij het uitvoeren van de testen en ondersteunen bij implementatie van diverse methodieken ten behoeve van het beweegvaardiger maken van àlle kinderen. Door middel van kennisoverdracht en ondersteunen bij het opzetten van diverse passende beweegprogramma’s zorgen ze voor een ontwikkelomgeving waarin het talent van het kind centraal staat in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.